DECEMBER DAYS

Fur from Zara / Top from Uniqlo / Bag from Chanel / Shoes from & Other Stories 

Det här hade jag på mig häromdagen då jag var och julhandlade. Jag ville ha på mig någonting som var varmt och bekvämt så detta var perfekt. Kände faktiskt lite jul feeling för första gången då jag promenerade längs fifth avenue i denna päls, det ända som fattades var snön. Jag kommer att fira jul tillsammans med min pojkvän, men här i USA så firar man jul den 25e december.. Innan jag kom hit så hade jag ingen aning att man firade på olika dagar, men för mig kommer julafton alltid att vara den 24e. I år blir det dock inte så mycket firande eftersom vi kommer att befinna oss i Bahamas men i framtiden så blir det nog den 24e haha x 
                                                      
 
This is what I wore the other day when I went christmas shopping. I just wanted to wear something that was comfortable and warm! I actually felt a little bit christmassy when I was walking down fifth avenue in this cozy fur, it was just the snow missing. I will spend Christmas with my fiance but the problem is that I celebrate Christmas on December 24th but here in the US it’s Christmas day December 25th.. Before I came here I had no idea that it was different days for different countires, for me Christmas will always be on the 24th! This year will be different though since we are spending christmas in Bahamas, but in the future we will have to celebrate on the 24th haha.  x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *