CHRISTMAS IN BAHAMAS

Playsuit – Vamastyle (here)

Måste väl börja detta inlägg med att säga God Jul, jag hoppas att ni alla får en fin dag! Jag får inte så mycket jul feeling här i Bahamas, men vi har i alla fall ätit en god frukost tillsammans och gett varandra några små julklappar. Vad tycker ni om denna playsuit? Den är verkligen perfekt här, enkel att dra på dig över bikinin. Gillar färgen, mönstret och materialet. Nu ska vi ut i solen och ta vara på denna dagen. Vi hörs senare! x 

                                                      

Merry Christmas everyone, I hope that you all will have a wonderful day! I don’t feel very christmassy here in the Bahamas but we had a good breakfast together and exchanged some small gifts. However, do you guys like this playsuit? It’s really perfect here, easy to wear over my bikini. I like the color, the pattern and the soft material. Talk later guys, the beach is calling! x 
 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *