CHRISTMAS JUMPSUIT

Jumpsuit – Here

Ville bara önska er en fortsatt trevlig jul! Idag firar man jul här vilket känns så konstigt för mig haha. Fick några frågor om denna jumpsuit, den är så skön och så snygg. Det känns som man går runt i pyjamas eftersom att den är så mjuk. Den kommer i alla fall från Windsorstore och jag la in en länk om ni är sugna. Nu ska jag ut och njuta av sista dagen här i Bahamas, later! x 
                                                      

Merry Christmas to all of my american readers, in Sweden we celebrate christmas on the 24th so it’s confusing for me. I got a couple of questions about this amazing jumpsuit, it’s so comfortable and soft. It seriously feels like I’m wearing a pyjamas haha. Anyhow, I got it at Windsorstore and I put the link above. Now I’m heading out to enjoy the last day here in Bahamas, later! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *