BLUE BIKINI DAYS

Bikini from Vamastyle (here) / Hat from David & Young / Sunglasses from Forever 21 

Hej på er! Idag så åker vi hem från Bahamas vilket är lite tråkigt, vi har verkligen haft det så bra och kul här. Har haft på mig denna bikini varje dag, den är verkligen så snygg och så himla skön. Gillar verkligen V detaljen på toppen, det ger verkligen den där lilla extra detaljen. Nu blir det att åka hem och packa om väskorna, lite varmare kläder denna gång eftersom det är Sverige som jag ska till. Hörs snart igen fina ni! x                          
                                                     

Hi guys! Today we are going back home which is kind of boring since we had a really good time here in Bahamas. I wore this bikini everyday and I really really love it. It’s so comfortable and doesn’t leave any weird tanning lines, also I do really like the cut of the bikini top. Now it’s time to go home and pack the bags again, this time I’ll bring warmer clothes since I’m going to visit Sweden. I’m so excited, talk later guys! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *