STYLE JOURNEY

Här är mitt års stilresa, från början av året i Januari till slutet nu i December. Det är verkligen kul att se hur min stil har utvecklats under årets gång. I början av sommaren och våren så klädde jag mig mycket i ljusa färger, jag blandade även in lite bohemiska influencer och använde mycket lace up, spets och mocka. I slutet av sommaren började jag klä mig mer och mer i det enkla och mina lace up flats var en favorit genom hela sommaren. Jag tror att i jag i slutet av sommaren hittade vad som är ”min stil” och vad som jag trivs bäst i. Jag är verkligen så exalterad inför min stil nästa år, jag vet vad jag känner mig bekväm i och vilka plagg som jag vill investera i. Har ni någon favorit outfit detta år? x
                                                     

This is my personal style journey from the beginning of this year in January to the end now in December. It’s really interesting to see how my style has developed this year. I remember in the beginning of spring I really liked the bohemic trend so I wore a lot of suede and lace ups. In the end of summer I started to wear more simple outfits which is closer to ”my style” and what I feel comfortable wearing. I believe it was in the end of the summer where I realized what I really liked. I’m very excited about next year, and I already know which pieces I want to invest in. Do you have a favorite outfit from this year? x

 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *