BEACHY DAYS

Playsuit from May (here) /  Hat from David & Young 

Hur fin är inte denna jumpsuit? Älskar färgen och alla detaljer som den djupa ryggen. Det var så blåsigt då vi tog dessa bilder, så det här är i princip de ända bilderna då jag inte har hår i hela ansiktet haha. Nu håller jag på och försöker att packa ihop kläder inför min resa till Sverige, vilket inte är det lättaste. Vinterkläder tar så stor plats i väskan så jag har ingen aning hur jag ska få plats med allting. Aja nu måste jag fortsätta med packningen, vi hörs senare fina! x
                                                     

How pretty is this jumpsuit? I just love all the details like the deep back. It was really windy when we tried to take these pictures, so these are seriously the only pictures where I don’t have hair in my whole face haha. Right now I’m trying to pack clothes for my Sweden trip which is so hard. My winter clothes take so much space in the suitcase, so I have no idea how everything is going to fit, ugh!  Now I really need to continue packing, later guys! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *