LAST LUNCH

Åt min sista New York lunch för i år på By Chloe tillsammans med Amanda. Jag måste verkligen säga att By Chloe är en av mina absolut favoriter i New York och antagligen det stället som jag kommer att sakna mest. Jag älskar att äta nyttigt och det är ett stort plus att allt på menyn är veganskt! Egentligen skulle jag vart i Stockholm nu, men mitt flyg blev försenat två dagar…? Så irriterande, några timmar brukar jag kunna acceptera, men två dagar är inte okej. Bokade i alla fall om mitt flyg så flyger nu ikväll, tyvärr fanns det inget direkt flyg så jag får mellanlanda i London i tre timmar. Vi hörs i Stockholm! x
                                                     

I had my last New York lunch (for this year) at By Chloe together with Amanda. I must say that By Chloe is one of my absolute favorites in the city, I’ll have serious cravings for their lemonade and food when I’m gone. I really like eating healthy food and I love that everything is vegan. I was supposed to be in Stockholm by now but my flight got two says delayed haha. I mean a couple of hours use to be ok but two days, not ok! So I booked a new flight and I will leave tonight, unfortunately there was no direkt flights, so I get to visit london for three hours, ugh. Talk later guys! x 
  

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *