BABEL DELI

Babel Deli – Kungstensgatan 33, Stockholm 

Var iväg och lunchade tillsammans med Emma, det är verkligen så kul att vara här i Stockholm och få umgås med alla mina fina vänner. Vi testade i alla fall Babel Deli som jag har hört så mycket om, det var lika gott som jag hade förväntat mig. Älskar denna typ av mat och eftersom jag inte äter laktos så är detta ställe perfekt för mig! Just nu längtar jag så mycket tills helgen för då kommer min älskling och hälsar på. Vi tar in på Diplomat över helgen, njuter av vackra vinter Stockholm och bara myser, can’t wait! x 
                                                    

Emma and I went to Babel Deli for lunch, it’s so fun to get to hang out with all my amazing friends here in Stockholm. I heard a lot about Babel Deli and it was just as good as expected. I love this kind of food, healthy and good for me since I don’t eat dairy. Right now I’m so excited because my love gets here on Friday and will spend the weekend here. We are staying at Diplomat and it’s going to be so fun to show him around and try some restaurants together, can’t wait! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *