PHOTOSHOOT

Var iväg på Devote kontoret och tog lite bilder tillsammans med duktiga Lisa (blogg här). Ida höll mig sällskap och vi lyckades även klicka av några bilder tillsammans. Här är några behind the sceen bilder så ni ser ungefär hur det såg ut, jag tyckte att det gick väldigt bra förutom mitt hår som blev elektriskt av min pälsmössa. Det slutade med att jag fick lägga på lite té på håret, vi fick ta det som vi hade till hands, glammigt värre. Hoppas att jag kommer kunna fota något mer tillsammans med Lisa innan jag åker tillbaka till New York! x 
                                                    

Went to visit the Devote office this morning to shoot some new pictures with Lisa (blog here). Ida came with me and we also got the chance to take som pictures together. I think everything went well except my hair because it got super electric and ended up all over my face haha. I solved the problem by putting some tea in my hair since I couldn’t find anything else hah, so fancy. I hope that I will get the opportunity to shoot some more with Lisa before I go back to the states! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *