DIPLOMAT

Min finacé kom hit i Fredags så vi checkade in på Diplomat och har bott här sen dess. När jag är här så drömmer jag lite om hur vår lägenhet skulle sett ut om vi bodde i Stockholm. Skulle vilja ha något i denna stil, fina fönster, högt i tak och sen skulle vi haft en kakelugn. Men det förblir nog en dröm men jag får låtsas lite så länge som vi bor här på Diplomat. Tyvärr har denna helg vart sjukligt kall och det har vart lite svårt att hitta på mysiga saker att göra. Men vi får klä på oss och göra så gott som vi kan, annars är det bara mysigt att se varandra igen! x 
                                                    

My fiancé got here on Friday and we checked in at Diplomat here in Stockholm. I really like this hotel and when I’m here I dream about how our Stockholm apartment would look like. A lot of white, high ceilings, and a fireplace.. But that dream will probably never come true haha, so I’ll continue dreaming while we are here. Unfortunately, it has been crazy cold this weekend so it has been very hard to do anything. For me it doesn’t really matter, it’s just so fun to have him here! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *