THE DETAILS


Necklace – Here
Belt – Here

Här är några bilder som vi lyckades ta idag, det är i princip omöjligt att ta några bilder utomhus i denna kyla. Beställde detta skärp och halsband för några dagar sedan och blev verkligen så nöjd. Två små detaljer som ändå gör stor skillnad i det stora hela! Guld är verkligen min favorit, jag tycker att det gör sig så bra till svart och även till denim. Nu ska vi iväg igen, ha en fortsatt bra söndag hörni! x 
                                                    

Here are some pictures that we took earlier today, it’s seriously impossible to take pictures outside in this cold. I ordered this belt and necklace a couple of days ago and I really like it. Two small details that makes a big difference. Gold is really my favorite, I think it goes so well with black and denim as well. Now I have to go, have a nice sunday, later guys! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *