KAFFEVERKET

Kaffeverket – Sankt Eriksgatan 88, Stockholm 

Jag och Ida var och åt på Kaffeverket, jag har faktiskt vart här förut och jag måste säga att det är en av mina absoluta lunch favoriter i Stockholm. Vi beställde en avokado-toast och en asiatisk sallad med lamm som verkligen var hur god som helst. Det fanns även bra veganska och mjölkfria alternativ vilket är något som jag alltid letar efter. Det finns även god fika och frukost, jag lär absolut komma tilbaka hit igen så snart som möjligt! x
                                                  

Ida and I had lunch at Kaffeverket the other day, I’ve been before and I do think it’s one of my favorite spots in Stockholm. We ordered avocado toast and an asian salad with lamb which was really great. A big plus is that they offer good vegan and dairy free alternatives! They also have coffe and breakfast and I’m sure I’ll be back very soon..  x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *