THE IT SHOES

Shoes – Here

Jag tipsade om en liknande sko för någon vecka sedan, men den sålde slut så fort på Asos. Detta är en annan variant i skinn som kommer i lite olika färger. Eftersom jag nu redan äger ett par i svart så är jag lite smått sugen på de guldiga, de skulle gå så bra tillsammans med denim. Jag tror verkligen på denna sko i vår och sommar, ni kommer i alla fall få se dessa på mina fötter! x 
                                                  

I posted a similar shoe a couple of days ago but it sold out after a day or so. This is another version in leather that also comes in a variety of colors. Since I already got a pair in black I’m kind of craving the golden ones, it would look amazing with denim. I really believe that this shoe will be everywhere this spring and summer,  you will at least find them on my feet! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *