THE WEDDING DRESS

Eftersom vi kommer att ha vårt bröllop nästa år, så har jag redan börjat att kolla efter en bröllopsklänning. Det är verkligen mycket som måste göras och man måste börja i god tid för att hinna med allt. Jag vill ju att allt ska vara noga genomtänkt och perfekt, så att börja med planeringen nu är ett måste. Idag var jag för första gången iväg och testade lite olika klänningar och det var verkligen spännande. Jag har tänkt lite på två olika typer av klänningar, en lite större mer princess klänning och en som är mer figursydd. Men efter idag då jag fått chansen att testa lite olika modeller så vet jag precis vad jag passar bäst i och vad som jag kommer att välja! Nu gäller det bara att hitta den perfekta klänningen, låt jakten börja haha! 

I already started to look for my wedding dress since we are having our wedding next year. There are so much things to do and so many things to plan so we really need to start as soon as possilble. Today I went to try some different dresses and it was so much fun, it was the first time I saw myself in a wedding dress. Scrolling thorugh Pinterest I had two dresses on my mind, one that’s a little bit bigger more ball gown and one that’s more fitted close to the body. After today I feel so sure about what kind of dress I want, I have the perfect dress in my mind, so let the search begin haha! 

Vad jag vill ha/ What I want 
Spets  – Lace 
Princess Ball Gown Klänning – Princess Ball Gown Dress 

Långklänning – Maxi Dress
Vit – White
Ärm – Sleeves
Djup rygg – Low back
Enkelt – Simple 
Wow faktor – Wow factor 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *