GRACIAS MADRE

0W1A4345

Gracias Madre var en av restaurangerna som stod högt upp på min lista.  Det är mexikanskt och även veganskt vilket lockade mig så klart. Vi beställde in lite tacos och annat som vi delade på och allt var verkligen så gott. Men känner att jag måste tillbaka igen och testa lite annat som jag såg på menyn. Jag vill även ge ett stort plus för inredningen som jag tyvärr inte lyckades få med på bild. Jag får helt enkelt gå tillbaka snart igen. x

Gracias Madre was one of the places that I had on my to go list. It’s a Mexican vegan restaurant which definitely made me interested. It got even better when I saw the amazing interior, which I unfortunately didn’t get a good picture of. We ordered some tacos and some other things to share and it was really good. However I feel like I missed out on some other yummy things that I saw on the menu.  I guess that means I have to come back soon again. x 

0W1A43020W1A43120W1A4290

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. […] ni ihåg förra gången jag var skrev om Gracias Madre här. Jag var tvungen att komma tillbaka för att testa mer av deras goda mat. Remember last time I went […]