FAVORITE SPOT

0W1A5168

Det gjorde mig så glad då jag såg att Butcher’s Daughter öppnat en location på Abbot Kinney. Enligt mig så var det var tusen gånger mysigare än restaurangen i New York. Eftersom att vi redan hade ätit så blev det juice och några mindre rätter. Alla rätter är vegetariska och laktosfria vilket passar mig utmärkt. På bilden ser ni deras tappning på en vegetarisk charkbricka, det var spännande och gott. Nästa gång jag går dit blir det på brunchen, då jag vill testa på deras pannkakor som såg så goda ut. Idag har vi dock lagat vår egna brunch  här hemma, det blev vegansk french toast som var aaamazing. Jag tänkte lägga upp receptet här senare, håll utkik! x

It made me so happy when I found Butcher’s Daughter on Abbot Kinney. This location is so cozy and so much better compared to their New York location.  We stopped by to get some juice, but when we got the menu we decided to try some of their smaller plates as well. All their food is vegetarian and dairy free, perfect for me! Next time, I want to visit during their brunch and try their pancakes. Anyhow, today we made our own brunch at home, vegan french toast. It was really good and I will post the recipe here for you later! x

0W1A50610W1A51430W1A51170W1A5160

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *