IN MY BAG

0W1A5793

Detta är vad jag oftast bär med mig i min väska, mina essentials just nu. Sen har jag även nycklar, handsprit och hörlurar men dom behövde inte vara med. Plånboken tycker jag så mycket om, den är både fin och gör mig glad eftersom jag fick den av min pojkväns mormor. Jag måste även alltid ha ett lypsyl i väskan, klarar mig verkligen inte utan de. Handkrämen är ett nytt inköp och jag är redan fast, Aesop har så mycket fina produkter som jag gärna bär med mig om dagarna.

Sen ville jag även meddela att jag vet att det inte har fungerat att kommentera på bloggen. Men nu är det fixat, så ska bli kul att höra er respons igen. Puss fina ni! x

This is what I usually carry in my purse, all of my favorite essentials. Of course I always bring my keys, headphones, and hand sanitizer but it didn’t make it into this picture. I really love the wallet, its’s so pretty and it also makes me happy since I got it from my boyfriends grandmother. I always need at least one chapstick in my bag, I can’t go a single day without it. The hand cream is new and I’m already in love, Aesop has really great products in stylish packaging.  

I also wanted to tell you guys that I know that you haven’t been able to post any comments on my blog. However, the problem is now solved and I’m looking forward to hear your feedback again! x

0W1A57890W1A5776

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Fin handkräm! 😀

 2. Så kul att du börjat satsa mer på bloggen, undrar om du är klar med dina studier eller bara tagit ett uppehåll? Hyr kom det sig att ni bestämde er för att flytta till LA? Kanske bara jag som missat att du har skrivit om det..:) Tack för en super blogg med massa fina bilder och tips!!
  Kram, kram

 3. Är du 100% svensk?

  1. Nej jag är 50% svensk och 50% korean 🙂

 4. Grattis till den nya bloggen!
  Jättefina bilder och så många bra LA-tips?

  1. Tack så himla mycket! x

 5. Älskar din stil, verkligen så cool! Får man fråga varifrån din förlovningsring är? Verkligen den klassiska drömringen! xx