FEELS LIKE SUMMER

0W1A5343

Denim from Asos / Shoes from Topshop / Bag from Gucci / Necklace from here

Idag bjuds det på lite ljusare toner än vad jag brukar klä mig i. Men eftersom det är runt 28 grader här i LA, så känns inte mina svarta plagg lika aktuella som vanligt. Jag hade verkligen inte förväntat mig denna värme så jag har helt fel packning med mig, bara långärmat och långbyxor.. Ville även passa på att säga tack för alla frågor och kommentarer jag har fått, ni är verkligen så härliga! Nu är det dags för mig att sova, imorgon tänkte vi utforska lite nya delar av Venice. Hörs då! x

Today I wanted to show you this outfit which has much lighter colors compared to my ”regular” outfits. I just don’t feel like wearing black in this warm L.A weather (28 celsius). I really didn’t expect this kind of heat so everything that I brought is seriously way too warm. I also wanted to say thanks for all the questions and positive comments, it really makes me happy! Now it’s time for me to sleep, tomorrow we are going to explore some other parts of Venice. Talk later! x 

BeFunky Collage0W1A5383-2BeFunky Collage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Vart är den snygga skjortan från? Ha en bra dag! Kram

 2. Fin skjorta! Var kommer den ifrån?:)

 3. Du klär dig bara så fint hela, hela tiden! Haha hur gör du?

 4. Du är sååå fin i håret! Perfekt längd och färg! Jättefin skjorta också!

 5. Hej Felicia!

  När du väljer jeans på Asos, hur tänker du då? Dina Asos-jeans sitter alltid så himla bra på dig! Vi har inte direkt samma kroppsform, jag har kortare ben och är lite kurvigare men har storlek 26-27 i jeans, och 30 i längd. Jag avskyr verkligen att köpa jeans, det har slutat med att jag numera alltid går i kjol och klänning vilket jag visserligen trivs väldigt bra i men ibland vill jag klä mig i jeans men har INGA som ser bra ut!

  Stor kram,
  Julia

 6. Vart är skjortan från? Den var superfin!