VEGAN FRENCH TOAST

0W1A6316

INGREDIENSER / INGRIDIENTS

1 mogen banan / 1 ripe banana
2 dl rismjölk / 1 cup ricemilk
Färska bär / Fresh berries
Kokosfett / Coconut butter
Några skivor bröd / A few pieces of bread
Sirap / Maple syrup

INSTRUKTIONER / INSTRUCTIONS

Börja med att mixa ihop bananen med rismjölken, man kan även lägga i lite kokosfett (vi tog en matsked). Doppa sedan brödet i mixen, eftersom jag gillar mina french toast krispig så blev det bara snabbt dopp på vardera sida av brödet. Vill man ha en mer mjuk french toast så kan man helt enkelt bara doppa brödet mer. Sen är det bara att lägga på brödet på en varm stekpanna med kokosfett i och steka i några minuter, gärna så man får en fin, brun och krispig yta. Den sista touchen får du genom att lägga på valfri topping, vi tog lite färska bär, sirap och lita mynta! En enkel, god och lyxig frukost när den är som bäst! x 

Start with mixing together the banana and the ricemilk, you can also add some of the coconut butter (we added one tablespoon.) Dip the bread in the mixture, since I like my french toast cripsy, I only dipped it very slightly on each side of the bread since. If you prefer a more soft french toast, you can add more of the batter to your bread. Next step is to add the bread to a heated pan with coconut butter, cook for a couple of minutes on each side until golden-brown.  When it’s done you can add your favorite toppings, we picked some fresh berries, mint and maple syrup. So yummy, simple and delicious! x

BeFunky Collage

0W1A6317

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. […] my other recipes here: Vegan French Toast Kale […]

  2. […] Find my vegan french toast recipe HERE. […]