JUICE TASTING

0W1A6181

Häromdagen så var vi på Juice Served Here och testade några av deras juicer. Jag har alltid trott att jag vart bra på juicer och att jag vart den som gillat de nyttigaste juicerna, men nu är jag inte så säker längre. Vi beställde ”The Flight” som bestod av tio olika shots med juice, vi fick allt från green juice, starka juicer och juicer med lera. Jag gillade i princip bara tre av tio, de andra var okej men inget som jag någonsin skulle lägga pengarna på. Men det var hur som helst en rolig upplevelse, det är inte alla dagar som man får möjligheten att dricka lera haha. x 

The other day we went to Juice Served Here to try some of their juices. I always thought I was like pretty good at juicing but I’m not so sure anymore. We got ”the flight” to share and got to try most of the juices on the menu. There was everything from green juices, spicy juices, and clay juices…  super hardcore haha. I seriously only liked three of the ten juices that we got to try, some of them I couldn’t even finish the shot… In the future I’ll get my regular juices but it was very interesting and fun to try. x

0W1A61190W1A61480W1A6083

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *