URTH CAFFÉ

0W1A7623j

Vi besökte Urth i Santa Monica häromdagen och det var så himla gott! Jag har vart där en gång förut och tyckte då att det var superbra, men denna gången var det till och med ännu bättre. Maten var så god, de hade en bra vegan/gluten/laktos fria alternativ. Vi beställde en pizza med lax och sen grillad kycklingsandwich med koriander. Det var verkligen mysigt att sitta ute i värmen, det är verkligen något speciellt med uteserveringar.. Jag rekommenderar verkligen Urth, de har även restauranger i Beverly Hills och West Hollywood. Idag är det alla hjärtans dag och vi ska snart iväg och äta brunch, sen får vi se vad vi hittar på. Hoppas att ni alla får en fin dag! x

We went to Urth in Santa Monica the other day and it was above and beyond. I have been one time before, but this time I liked it even more for some reason. The food was delicious, a lot of good vegan/gluten/diary free options. We ordered salmon pizza and a grilled cilantro chicken sandwich, It was so nice to be able to sit outside while we were eating.. I definitely recommend this place, they have restaurants in Beverly Hills and West Hollywood as well!  Today is valentines day and we are going to eat some brunch soon, then we will see what we will do. Hope you all have a sweet day! x

0W1A79670W1A79570W1A7654

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vad köpte du till din pojkvän på alla hjärtans dag (såg på snapchat)? och vad fick du? 🙂

  2. Ser verkligen super gott ut.
    kram till dig på alla❤️dag..