FAVORITE COMBO

0W1A7149

Denim from Asos / Tshirt from Acne / Shoes from Asos / Bag from Chanel

Hej på er! Här kommer en liten outfit, denim och t-shirt är verkligen en favorit. Fick även chansen att inviga mina skor som jag har längtat efter. Tyvärr fick jag lite skavsår men vill man vara fin så får man väl ta sådant antar jag haha. Imorse så tog vi bilen till Newport Beach, ni som följer mig på Snapchat vet redan det. Så idag har pojkvännen spelat golf och jag har roat mig själv lite, sen åkte vi iväg till stranden och avslutade med lite shopping. Nu ligger vi på hotellet och ska iväg och kolla på bio, vi hörs imorgon! x

Hi guys! Here is one of my favorite outftis, denim and t-shirt. I also got the chance to wear my new shoes that I’ve been waiting for. Unfortunately, I got some blisters but I guess that’s what you get when you try to look nice haha. Anyway, this morning we took the car to Newport Beach. If you follow me on snapchat you probably already know what we have been up to. I went to a couple of malls and we did some shopping and also went to the beach. Now we’re at the hotel but heading out to watch a movie, talk more tomorrow! x 

BeFunky Collage0W1A7181BeFunky Collage0W1A7357

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Verkligen letat efter en bra bas t shirt och din är bara så fin! Vet du vad modellen heter?

  2. Älskar dina jeans, vet du var färgen och modellen heter? <3

    1. Tack, den heter pinup eller något men de finns tyvärr inte kvar på asos längre 🙁

  3. Men alltså SÅ FIN!!