ANSWERS PART 1

Jag vill börja med att säga tack för alla era frågor och kommentarer, ni är så fina! Jag bestämde mig för att dela upp frågorna i olika kategorier för att göra det lite enklare. Denna gången blev det lite allmänna frågor om vad jag gör nu, varför jag är i L.A och hur länge jag kommer att vara här osv. Nästa gång tänkte jag gå igenom era New York frågor. Ok, here we go:

Pluggar du fortfarande?
Jag har just nu en liten paus i pluggandet. Men jag har inte slutat och kommer läsa klart min associates degree.

Vilket visum är du på nu?
Just nu är jag här på vanligt turistvisum.

Gjorde ni er av med er lägenhet i Nyc? Hur länge ska ni bo i LA?
Vi har inte gjort oss av med lägenheten i New  York, det är fortfarande vårt hem och min kille bor där i princip varannan vecka. Vi kommer att vara här i L.A tills slutet av Mars men jag hoppas på att komma tillbaka igen i framtiden.

Vad du gör i new york nu/vad vill/ska du göra framöver, om planen är att ni ska bo där framöver eller någon annanstans i usa?
I New York så pluggar jag fashion marketing på Berkeley College. Planen är väl att bo kvar I New York ett tag framöver tills jag bli klar med skolan. Sen vill vi dock flytta och bosätta oss någonstans i Kalifornien. Vi är båda rätt ”klara” med New York och trivs så mycket bättre här på the west-coast.

Hur kom det säg att ni flyttade till LA? 
Jag klarade inte av en till vinter i New York så vi bestämde oss för att hyra ett boende här över de värsta vintermånaderna. Det blev även som ett litet test för att se om vi vill bo här i framtiden eller inte, nu kan vi liksom jämföra livet i Cali med livet i New York.

0W1A8828

Vad gör du i la? är din kille med dig där eller är du själv?
Just nu är jag på ett litet ”break” so man nog kan kalla det för. Jag lever livet här borta helt enkelt och försöker ladda upp mina batterier. Jag jobbar även med bloggen och försöker utveckla den så mycket som möjligt. Min kille är här ungefär varannan vecka och sen har jag haft och kommer att ha lite besök av vänner.

Kan du inte berätta lite mer om din pojkvän? Skulle vara kul om du hade en frågestund eller liknande med honom. 
Jo absolut men det är så svårt att veta vad ni vill veta. Men han är i alla fall född här i Usa men har föräldrar från Kina. Han är 30 år, så det skiljer sig alltså 8 år mellan oss, vilket oftast inte märks. Han har otroligt kort tålamod och klarar i princip inte av att vänta på någonting. Han är driven och väldigt smart och jobbar förstås väldigt mycket också. Han är den mest omtänksamma människan som jag någonsin träffat. Vi är båda väldigt lugna och samspelta och fungerar så himla bra tillsammans. Vill ni veta något mer så är det bara att fråga och har ni några frågor till honom så kan ni även ställa dom här.

När är er plan att gifta er?
Planen är att vi ska gifta oss år 2017, antagligen slutet av sommaren/början på hösten.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Kommer inte ihåg om du svarat på detta förut men hur träffades du och din kille?

  2. Michelle

    Hej! Jag har en fråga angående ditt visum. Hur gör du med bloggen? För bloggen är väl som ditt jobb som du tjänar pengar på och då räcker det väl inte med ett turist/plugg-visum? Hört tidigare om en några som startade en blogg och slutade plugga för att leva på bloggen i USA med studentvisum och blev utvisade. Samt att de inte fick resa tillbaka till USA på 10 år. Finns det andra vägar man kan gå då?

  3. Evelina Johansson

    Kan inte med ord beskriva hur avundsjuk jag är på ditt liv! Älskar din blogg, följt den i säkert 4-5 år nu :))

    1. Haha, åh tack så mycket. Vad kul att du gillar det 😀 PUSS!!