L.A VIBES

0W1A8143

Här kommer lite blandade snapshots från min senaste tid här i L.A.  Jag trivs verkligen så bra här som ni kanske har förstått, jag vill aldrig åka härifrån. Några av dessa bilder är tagna då vi promenerade på Melrose Avenue, hur fina och coola är inte butikerna här? Älskar Isabel Marant’s butik med alla kaktusar och även Vivienne Westwood butiken med neonskylten. Tog även en sväng till en av mina favoriter, Reformation, där jag hittade så mycket fint men tyvärr lite för pricey. Har även sett att ni frågat om min kamera och vilka objektiv jag använder och ville bara säga att ett inlägg om det kommer upp snart! Puss fina ni. x

Here are some snapshots from my time here in L.A. I really love it here and I seriously never want to leave. Some of these pictures we took while walking on Melrose Avenue, I really like the design and details of the stores here. The Isabel Marant store is one of my favorites with all the cactus outside, I also really like the Vivienne Westwood store with the bright neon sign, so cool. I also visited my favorite, Reformation where I fell in love with everything as usual.. unfortunately it was a bit too pricey for me right now. Anyhow, I saw some questions about my camera and lenses the other day and I just wanted to tell you that there will be a post about that soon… Later guys! x 

0W1A85860W1A86720W1A82170W1A81890W1A83100W1A86600W1A82000W1A8587

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Johanna Eriksson

    Ser fantastiskt ut! 🙂

  2. Älskar sånna här inlägg och det är så kul att du uppdaterar oftare nu! 😀

  3. var kommer skjortan ifrån? 🙂