B&W WEBSHOP FAVORITES

Untitled

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Godmorgon fina ni!
Här har jag tagit fram mina absoluta webshop favoriter just nu. Svart, vitt och basplagg är ju sådant som man aldrig kan få för mycket av. Jag skulle gärna vilja ha allt här över, särskilt den vita blusen med den fina knytdetaljen. Jag gillar även den svarta klänningen som hade passat så bra tillsammans med de vita skorna, basics då de är som bäst. Nu är det dags för mig att sova (9 timmars tidsskillnad), imorgon får vi besök av min pojkväns familj vilket ska bli så mysigt. Later! x

Hi guys! Here are my webshop favorites right now, black, white, and basics can never go wrong. I would really want everything above, but my favorite is probably the white blouse, it’s just perfect. The black dress is also very nice and it goes so well with the white sneakers, a perfect everyday look. Anyway, now it’s about time for me to sleep, I’m so tired. My boyfriends family are coming to L.A and we are going to show them around this weekend, a lot of fun. Talk more later! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej! Det finns en ljusrosa midi skirt du hade på dig några månader sen, som du matcha så fint med typ en vit tajt, lite crop, tröja, om du minns vilken.. kjolen gick till typ dina knä…OCH den var från Zara. asså jag är helt kär i den outfiten och försöker leta efter en sån midi skirt, men alla jag hittar är för långa eller går ut för mycket, och din ser helt seriöst SÅ PERFEKT ut. Kan du föröska tipsa om vart man kan köpa?? Har kollat hur många online butiker som helst, men hittar ingen som såg ut som din 🙁