ON RODEO DR

0W1A9063

Top from Zara / Jeans and Shoes from Topshop / Bag from Gucci

Detta hade jag på mig häromdagen då vi promenerade på Rodeo Dr. Jag hittade den här toppen på Zara för några dagar sedan och jag älskar den. Det känns verkligen så jag, simpel men med en rolig tvist. Jag matchade med mina favoritjeans, de är på riktigt så sköna att jag skulle kunna sova i dom. Hur som, jag hoppas ni gillar denna outfit lika mycket som jag gör. Nu ska jag göra mig i ordning för lunch tillsammans med min pojkvän och hans familj. Hörs senare! x

This is what I wore the other day when we walked around on Rodeo Dr. I found this top a couple of days ago and I really love it. This top is so me, simple but with a fun twist! I paired it with my favorite jeans, they are so comfortable that I could wear them to bed haha. I hope you will like this outfit as much as I do. Anyway, now I need to get ready for lunch, talk more later! x 

BeFunky Collage0W1A9147BeFunky Collage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. What style are the jeans?

  2. Vad heter modellen på jeansen? 🙂

  3. Vilken storlek har du i blusen? Och tack för en asbra blogg!

    1. Jag har storlek S. Tack så mycket, kul att du gillar det!! 😀 kram