THIS WEEK’S FAVORITE..

0W1A0468

THIS WEEK’S FAVORITE MOMENT
Denna veckas favorite moment har vart alla stunder tillsammans med honom. Vi har fått spendera mycket tid tillsammans denna vecka och det har vart så härligt. Han gör mig så glad och får mig att känna mig så trygg, vad skulle livet vara utan honom.
This weeks favorite moments has been every moment together with him. We got to spend a lot of time together this week which has been amazing. He makes me so happy and makes me feel very calm, what would life be without him.

THIS WEEK’S FAVORITE OUTFIT

0W1A9163


Det här outfiten som jag la upp häromdagen har helt klart vart min favorit. Hur härligt är det inte med sådana dagar då man känner sig on point haha. Var nöjd med sminket, håret och outfiten vilket inte händer ofta.
This weeks favorite outfit was this one that I posted a couple of days ago. How great are those days when you feel on point haha. I was satisfied with my make up, hair, and outfit which seriously never happens haha. 

THIS WEEK’S FAVORITE SONG
Sedan jag kollade på Superbowl så har denna (länk) låt spelats på repeat, om och om igen. Beyoncé gör det igen, har ni inte lyssnat på Formation så gör det nu!
Ever since I watched Superbowl this (link) song has been on repeat. Thank you Beyoncé for doing it again.. If you guys haven´t heard Formation yet you need to play it now, now, now!

0W1A9394

THIS WEEK’S FAVORITE DAY 
I tisdags så åkte vi till Newport Beach för en liten getaway. Newport är där serien OC spelades in så det var kul att se. Vädret var på topp, temperaturen låg runt 30 grader och vi hade två riktigt härliga dagar.
We went to Newport Beach this Tuesday for a little getaway. You probably recognize Newport and laguna beach from the show OC. We had two lovely days and the weather was amazing around 30 degrees celsius. 

0W1A2214

THIS WEEK’S FAVORITE FOOD


Det här ser nog inte mycket ut för världen men jag kan lova er att det var riktigt mumsigt. Ibland är det gott med sashimi och fancy food, men en BLT sitter aldrig fel haha. Joan’s har riktigt god mat, bra ställe för en lite snabbare lunch.
This doesn’t look as much but I promise it was really good. Sometimes I enjoy eating sashimi and other fancy foods, but the truth is that you can never go wrong with a simple BLT. Joan’s has great food and is the place to go to for a quick lunch. 

0W1A5683

THIS WEEK’S FAVORITE PURCHASE
Ok, jag tror ni har förstått vid det här laget att min Saint Laurent väska är nummer ett.. Därför valde jag att skriva om denna nya handlotion från Aesop. Jag köpte den faktiskt för två veckor sedan men jag ville dela med mig av min åsikt nu då jag har hunnit testa produkten. Jag köpte den rosa som luktar apelsin, lavender och rosmarin och jag gillar den verkligen även fast jag inte brukar gilla doften av rosmarin. Den gör händerna så mjuka och man känner sig inte kladdig efter att ha smörjt in sig.
Ok, my Saint Laurent bag is number one but you all probably know that by now hah. Therefore, I decided to pick my new Aesop hand balm. I actually got this two weeks ago but I wanted to share my opinion with you guys. I got the pink one with scented with orange, lavender, and rosemary leaf, and I really like it. It smells good and leaves my hands so soft without that greasy feel. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *