MONOCHROME

0W1A9829

Dress from May the label / Bag from Saint Laurent / Shoes from Urban Outfitters

Jag fick denna klänning för ett tag sedan men har tyvärr inte haft möjligheten att ha på mig den på grund av det kalla New York vädret. Därför blev jag så glad då jag äntligen fick chansen att ha denna på mig, vad tycker ni? Jag älskar det, så enkel men med detaljer som gör det mer kul och intressant.. Det känns verkligen så jag. Svart blir heller aldrig fel, känner mig alltid så bekväm i mina svarta outfits. Hur som helst, nu är det dags för mig att sova. Imorgon kommer mina två bästa vänner hit och jag känner mig som ett barn innan julafton haha. Det ska bli så himla kul och härligt att få umgås igen, vi hörs mer imorgon! x

I got this dress a long time ago but unfortunately I haven’t been able to wear it because of the cold New York weather. So I’m very happy that I finally got to use it, what do you guys think? I love it, it’s so simple with some details that makes it more fun and interesting, so me. You can never go wrong in black, I always feel so comfortable in my black outfits. Anyhow, now I need to get some sleep, my two best friends gets here tomorrow and I feel like a kid the night before Christmas haha. It’s gonna be so much fun, talk later! x

BeFunky Collage0W1A0160

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar