CURRENT OBSESSION: WHITE BLOUSES

0W1A0934

Den senaste tiden har jag fått en kärlek för blusar, särskilt vita blusar med volang eller knyt detaljer. Tycker att det är de perfekta plagget för detta väder som vi har här i L.A just nu. En vit blus och denim går verkligen så fint ihop, här över kan ni se en outfit som jag hade på mig för några dagar sedan. Man kan även matcha tillsammans med kjol, svarta jeans, shorts, ja allt! Här har jag tagit fram några av mina favoriter just nu. x

whiteblouse

Lately I got this obsession with blouses, especially white blouses with this tie detail. I think it’s the perfect garment for this weather that we have in L.A right now. A white blouse pairs perfectly with denim, above you can see how I wore it a couple of days ago. It’s a very simple piece that’s easy to wear with anything, skirts, shorts or whatever. In this post I picked out some of my favorite’s, I hope you will like it.  x
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8  

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Var är blusen du har på dig ifrån?

  2. Varifrån kommer blusen du har på dig på bilden?

    1. Köpte den på zaras rea för några dagar sedan 🙂

  3. Hej! Vart gör du dina collage? Kram 🙂

    1. Hej!

      De varierar men använder mig mest av picasa, pixlr, photoshop och befunky 🙂