BESTIES

IMG_1597

Så glad över att ha min bästa vänner här på besök! Dom kom hit i Tisdags kväll och vi spenderade hela vår onsdag i Santa Monica. De ville shoppa lite så jag tog dom till Third street promenade och besökte bland annat Sephora och Victora’s secret. Det är alltid så himla kul att få spendera tid tillsammans, vi ses ju inte så mycket som jag hade önskat. Så nu har vi nästan två veckor här i L.A tillsammans och det ska verkligen bli så roligt! x

So happy to have my best friends visiting! They arrived Tuesday night and we spent our whole Wednesday in Santa Monica. They wanted to check out some stores and get some stuff at Sephora and Victoria’s secret. It’s always so fun when we are together because we don’t get to see each other as much as I would like to. So now we have almost two weeks together here in L.A and it’s gonna be so much fun!! x   

IMG_1639IMG_1598

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Charlotte

  In love with your jeans! Are they ASOS?

 2. Vet du möjligtvis vart din kompis vita blus är ifrån? Sååå fin!

 3. Ååh vilken härlig blogg du har!!

 4. Hi Felicia! Just wanted you to know that you are my favorite fashion blogger! And currently i am on a blog marathon of yours now:)
  Is it possible to put details of your outfit on so that we can hopefully dress like you;)?
  LOVE~

 5. Kommenterar igen i hopp om att få svar! Vet du möjligtvis vart din kompis vita blus är ifrån? Sååå fin!

  1. Absolut, den kommer från Zara 🙂