FAVORITE SNACK – KALE CHIPS

0W1A2252

INGRIDIENSER / INGRIDIENTS 
Grönkål / Kale
Peppar / Pepper
Salt / Salt 
Chiliflakes / Chiliflakes
Olivolja / Olive oil

INSTRUKTIONER / INSTRUCTIONS
Kale chips är en storfavorit hos mig, det är nyttigt och så himla gott. Det går även så fort att göra och man behöver inte många ingredienser. Man sätter på ungen på 175 grader, delar grönkålen i mindre bitar som man sedan sprider ut på en plåt. Häll sedan på lite olivolja, salt, peppar och lite chiliflakes om man gillar lite spicy. Sen är det in i ugnen i cirka 15-20 minuter och sen är det bara att njuta. Yum!

Kale chips is one of my favorite snacks, it’s super healthy and so delicious. It’s also so simple and you can make it really quick. Heat the oven to 350 degrees (fahrenheit), chop the kale into smaller pieces and put it on a baking sheet. Pour some olive oil, salt, pepper, and chiliflakes (if you like spicy) over the kale. Then put it in the oven for 15-20 minutes and enjoy your healthy snacks. Yum! 

BeFunky Collage0W1A2241

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *