FLOWER DAY

0W1A2020-2

Denim from Asos / Top from Zara / Bag from Saint Laurent / Boots from Public Desire

En basic outfit som jag passade på att fota efter att vi vart iväg och köpt lite blommor. Om det är något som gör en glad så är det verkligen blommor, så härliga. Randigt är också så himla snyggt, eller vad säger ni? Trivs alltid så himla bra i det. Jag har märkt att jag börjar klä mig i varmare och varmare kläder, antar att man vänjer sig vid värmen? Då jag kom hit hade jag t-shirt och shorts, nu slänger jag på mig jeans och tjocktröja även fast termometern visar 25 grader med strålande sol haha(?) x

I wore this basic outfit after we picked up some flowers at the store. Flowers is something that really makes me happy, it’s so pretty! Something else that’s really pretty is stripes, I love wearing it and I always feel so comfortable in it. What do you guys think, do you like this?  I noticed that I’m starting to wear warmer and warmer clothes every day hah. When I first got here I wore shorts and t-shirts, now I wear sweaters and jeans even if it’s sunny and 25 degrees celsiu.. I guess I’m getting used to this weather. x 

BeFunky Collage0W1A2138BeFunky Collage0W1A2108

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Jättefin outfit! Jag har en liten fråga till dig, hur redigerar du dina bilder? De ser alltid så ljusa och färgglada ut.