CAFÉ GRATITUDE

0W1A3496

Igår blev vi sugna på dessert så vi gick iväg till Café Gratitude och gottade oss. Restaurangen serverar enbart vegansk mat och vi beställde in två raw desserter, tiramisu och morotskaka. Till det blev det så klart nyttig matcha latte, har ni testat det än? Jag och Emma gillade det men Ida tyckte inte att det var lika gott. Café Gratitude är verkligen ett härligt ställe med bra energi, det har alltid en ”dagens fråga” som jag även ville dela med mig av till er. What makes you smile? Det är viktigt att vara tacksam och inte glömma bort hur fint livet är! x

Yesterday we were all craving dessert so we went to Cafe Gratitude. The restaurant only serve vegan food and we ordered two raw desserts, tiramisu and carrot cake. We also had to try their matcha latte, have you guys tried it yet? Emma and I liked it but Ida wasn’t as excited about it. I really like the idea behind this place, it’s so peaceful and they always give you a ”question of the day.” I wanted to share the question with you guys: What makes you smile? It’s so important to stay grateful and to not forget how beautiful life is! x 

0W1A36030W1A35630W1A3553

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *