OFF THE SHOULDER

IMG_1671

Top from here / Denim from Asos / Bag from Saint Laurent / Necklace from Na-kd (here)

Ni kanske redan har sett denna outfit på min Instagram, men eftersom flera av er hade frågor tänkte jag att jag kunde lägga upp den här med. Toppen är ett nytt tilskott i garderoben och kommer från Windsorstore, jag älskar den verkligen och bestämde mig för att matcha tillsammans med min favoritjeans. Det blev en riktigt bra kombination och outfiten känns verkligen så jag. Skulle absolut kunna tänka mig att bära detta varje dag haha. Nu ska vi i alla fall iväg och kolla på Zoolander 2 och imorgon har vi en massor av roliga planer. Later! x

Maybe some of you saw this outfit on my Instagram but I felt like I wanted to post it here as well. I got some questions about this top, it’s a new addition to my closet from Windsorstore (find link above).  I really love it and I paired it with my favorite jeans, perfect combo. This outfit feels so me and I would seriously love to wear this like everyday haha. Now we are off to watch Zoolander 2 and tomorrow we got a lot of fun things going on. Later! x 

IMG_1688

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Vart kommer dina snygga solglasögon ifrån? Dior eller annat märke som efterliknar? KRAM

  1. Hittade de på en marknad här i L.A 🙂
   kram

 2. Kristina

  Älskar din stil!
  Vad heter modellen på jeansen?
  Skulle du kanske kunna göra en liten ”guide” om Asos jeans? Känns som om du är pro på deras jeans 😉
  Kram!!

  1. Tack så mycket!
   Har tyvärr glömt bort vad den modellen hette. Men har kollat och Asos har tyvärr inte kvar dom.
   Absolut det skulle jag kunna fixa, älskar deras jeans!
   kram 🙂

 3. […] tillfällen. Den finns i många olika varianter, färger och mönster. Se hur jag matchar min här. This is one of my favorites for spring. Off shoulder works perfectly for everyday use as well as […]