GREY BOMBER

0W1A3438

Bomber from here (link) / Denim from Asos / Blouse from Rut & Circle (link) / Bag from Chanel / Shoes from Adidas

Hur snygg är inte denna bomberjacka? Jag är själv lite trött på de vanliga bomberjackorna, men denna tyckte jag var lite roligare på grund av den fina färgen. Den är grå, nästan lite silvrig och jag matchade den tillsammans med denim as usual. Eftersom jag ville ha en liten mer avslappnad look så fick även mina sneakers åka på. Vad tycker ni? Nästa gång ska jag matcha denna bomber med ett par svarta jeans, yum! x

How nice is this bomber jacket? I have to admit that I’m a bit tired of the bomberjacket, but I thought this one was a little bit more fun because of its color. It’s a really nice grey-ish color that has a nice shimmer.  I paired it with my denim as usual and a pair of sneakers since I was going for a more relaxed look. What do you think? Next time I will wear it  with my black jeans, yum! x 

BeFunky Collage0W1A3384BeFunky Collage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Bave tawfik

  Hej Felicia!

  Såg era chokers på snapchat och undrar vart de är ifrån? Dösnygga!

 2. Vad heter modellen på jeansen? 🙂

  1. Kommer tyvärr inte ihåg, men de finns tyvärr inte kvar på Asos.. 🙁

  2. Tyvärr har jag glömt bort vad den modellen heter men jag har kollat och de finns inte kvar hos Asos 🙁

 3. Alexandra Ekstrand

  Undrar också över modellen på jeansen, vet du vad de heter eller har du en direktlänk? Älskar jeansen (och din blogg!)

  1. Tyvärr har jag glömt va dom hette, men de finns inte kvar, jag länkar alltid mina Asos plagg om de finns kvar 🙂
   Tack så himla mycket <3

 4. Jättesnygg jacka! 🙂 Vad har du för storlek i den?

 5. Jättefin jacka! 🙂
  Vad har du för storlek i den?

  1. Tack, jag har storlek S 🙂