RODEO DR

0W1A0505

Ett ställe som verkligen är kul att besöka är Rodeo Drive i Beverly Hills. Här finns bara de mest exklusiva butikerna som Chanel, Louis Vuitton, och Gucci. Man kan även få span på riktigt snygga och dyra bilar och kanske även en kändis eller två. Även fast man inte planerar att köpa något, så är det ändå enligt mig värt ett besök. Man kan alltid fönstershoppa och drömma sig bort lite, glöm inte besöka Saint Laurent affären som är prydd i marmor och guld. Tar man även en tvärgata bort så kommer man till varuhuset Barney’s som är en av mina absoluta favoriter! x

Rodeo Drive in Beverly Hills is a place that everyone really should visit. You can only find the most exclusive stores here like Chanel, Louis Vuitton, and Gucci. It’s also a great place to spot some nice and expensive cars and maybe a celebrity or two. It’s definitely worth a visit even if you’re not planning on buying something. If you go, don’t forget to check out the Saint Laurent store which is covered in marble and gold, dreamy. If you take one of the cross streets, you will end up at the department store Barney’s which is another favorite of mine! x 

0W1A88040W1A05530W1A92420W1A88170W1A0506

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hej fina! Har återupptäckt din blogg, och är återigen helt besatt! Du tar så fina bilder och inspirerar med din überläckra stil. Brukar du känna hemlängtan?

  1. Hej Linnea!

   Vad roligt att höra, tack så mycket och välkommen tillbaka 🙂
   Jag känner hemlängtan hela tiden, inte så mycket efter stockholm i sig men efter vänner och familj..
   <3