HOW TO TAKE YOUR OUTFIT TO THE NEXT LEVEL

Jag gillar att klä mig väldigt enkelt, oftast i jeans och tröja vilket kan kännas ganska tråkigt. Därför anser jag att det är viktigt att satsa mer på detaljer för att liva upp outfiten. Det behöver inte vara mycket men något litet som gör det mer intressant. Här nedan kommer mina favoriter och lite tips på hur du tar din outfit till nästa nivå!

I love to dress very simple, my favorite is denim and a simple shirt which sometimes can feel a bit boring. Therefore I love to pay attention to details in order to make my outfits more interesting. It doesn’t need to be much at all, but just a little something. In this post I collected all of my favorites and some tips on how you take your outfit to the next level. Enjoy! 

Hats
Hattar är en favorit som jag använder lite till och från. Ibland kan jag känna att det inte riktigt passar min stil men ibland så älskar jag det. Skepparhatten är också riktigt snygg och kan vara den perfekt detaljen till rätt outfit. I New York så har våra dörrmän exakt samma hatt dock så brukar skippa den där haha.
Hats are one favorite that I use from time to time. Sometimes I feel that it doesn’t really fit my style but sometimes I just love it. The skipper cap is another hat that can be the perfect detail to the right outfit. I don’t wear it as much in New York since all the doormen in our house wear exactly the same hat haha. 

Bags
Om ni inte redan har listat ut det så är väskor min absoluta favorit! Jag tycker verkligen att en snygg väska kan göra en hel outfit. Därför gillar jag att investera i väskor med bra kvalité, Chanel väskor är ju verkligen en nivå för sig och kan få vilken trasa som helst att se bra ut haha. Typ..
Bags are my favorite for sure if you didn’t already figure that out. I think that a nice bag can make the whole outfit and that’s why I love investing in good quality bags. I mean a Chanel bag can make anything look good haha. Almost..

0W1A2508

Belts
Skärp är ju en klassiker som kommit tillbaka den senaste tiden. Jag tycker inte att det finns något snyggare än jeans, skjorta och ett skärp till det. Just nu dreglar jag så klart över Gucci skärpet som jag verkligen är så sugen på. Det är en enkel detalj som kommer vara lika modern imorgon som om 10 år.
Belts are so classic and something that’s really trendy right now. In my opinion, there’s no better outfit than denim and shirt with a belt. Right now I’m obsessing over the Gucci belt, it’s a simple detail that will always be in style. 

Jewelry
Smycken brukar jag inte ha på mig så ofta eftersom jag har svårt att hitta sådant som jag verkligen tycker om. I framtiden vill jag investera i en cartier klocka och ett Hermés Kelly double tour armband. Just nu så använder jag dock chokers som ni kanske har sett på min snapchat. I love it!
I don’t wear a lot of jewelry because I always have a hard time to find pieces that I really love. In the future I want to invest in a classic Cartier watch and the Kelly double tour bracelet from Hermés. Right now I’m kind of obsessed with chokers as you might have seen on my snapchat, love it!

IMG_2103

Shoes
Vem älskar inte skor? En enkel outfit tillsammans med ett par klackar är ju verkligen så stilrent och så mycket roligare än ett par sneakers. Däremot är jag alltid alldeles för lat för att gå omkring i klackar till vardags. Så därför är jag verkligen glad över att det är trendigt med skor med lägre klack just nu.
Who doesn’t love shoes? A simple outfit with heels is so sleek and stylish. Unfortunately, I’m too lazy and I just can’t stand wearing heels on a daily basis. However, I’m so happy because the lower heel is something that’s very trendy right now.

Sunglasses
Solglasögon är något som kan göra din look roligare. Jag vet verkligen inte hur många solglasögon jag äger nu haha. Man vill ha ett par för varje tillfälle och stil, ett par runda, ett par cateyes osv. Är jag ute efter en mer avslappnad look så är mina runda glasögon perfekt.  Har jag en väldigt simpel outfit vill jag kanske ha några större glasögon som tar med fokus, ja ni förstår grejen!
Sunglasses are something that can make your look more fun. I don’t know how many pair of sunglasses that I own. I want a pair for every occasion and style, round glasses in gold, silver and black, cateyes and so on. If I want to go for a more relaxed look I like wearing my round glasses but if I wear something very simple I really like something that brings more attention. You get the point. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *