MALIBU PIER

0W1A5359

Det här var helt klart en av mina favorit dagar här i L.A än så länge. Vi bestämde oss för att åka ut till Malibu och spenderade vår eftermiddag där. Vi satt på Malibu Farm som är en restaurang som ligger på Malibu Pier. Vi åt en massor och pratade i flera timmar och hade det så mysigt. Maten var även den hur god som helst, jag åt en lax som var perfekt och efter beställde vi in en massor av efterrätter. Har ni några dagar i L.A så skulle jag absolut försöka hinna med Malibu, så härligt.

This was definitely one of my favorite days in L.A so far. We decided to go to Malibu and spend our afternoon at the Malibu Pier. We went to the restaurant Malibu Farm and sat there for hours. We talked, ate, and had such a great time. The food was really good, I got salmon and later we ordered a lot of desert to share. If you have some days in L.A I would take the time and go to Malibu,  it’s so beautiful!

0W1A54270W1A57340W1A54590W1A54970W1A58670W1A5706

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Din klänning, så jäkla fin! Och du är fin 🙂

    1. Tack så himla mycket!! x 🙂

  2. Hej!! Älskar din blogg!! Tänkte fråga om du har några tips på bra uteställen i LA? Och även på promotors? Ska dit i höst och plugga nämligen!:)

    1. Hej! Tack så himla mycket.
      Tyvärr har jag ingen koll på promoters här och inte heller på uteställen här i L.A, vet att 1oak ska vara bra och bungalow i Santa Monica är alltid kul 🙂