SHADES OF BLUE

BeFunky Collage

Dress from Minkpink / Shoes from Public Desire / Bag from Chanel

Idag åkte vi iväg till Malibu, även fast det var lite kallare än vanligt så valde jag att ha på mig denna klänning. Den är ny i garderoben och kommer från märket Minkpink som för övrigt har så mycket snyggt. Jag valde att matcha den väldigt enkelt med att par boots och min nya choker, hade även en kofta som jag slängde över axeln då det blev lite kyligt. Vi hade i alla fall en riktigt härlig dag i Malibu, mer bilder från dagen kommer upp på bloggen snart! x

Today we went to Malibu and I wore this dress even though it was a bit chilly outside. It’s the newest piece in  my closet and I got it from the brand Minkpink. You should all check it out, they got some really nice things. I decided to pair my dress with a pair of boots and my new choker, I also had a cardigan so I wouldn’t get cold. Anyhow, I had such a great day in Malibu and I will post some more pictures from our day later! x 

Processed with VSCOcam with a5 presetIMG_2335

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Emmeline

  Superkul outfit! Hvor er chokeren fra?

  http://nouw.com/applebites

 2. Klara Wallman

  Älskar outfiten!! Tips vart man kan hitta chokers som denna? kram

 3. Maria Marques

  You look so gorgeous!

  Love, Marie Roget