CHOKERS

IMG_4064

Ni som följer mig på snapchat @fakerstrom har nog sett mitt senaste obsession, chokers. Tycker verkligen att det är en så snygg detalj och har använt mina i princip varje dag. För er som har undrat så kommer denna från en marknad här i L.A och min andra beställde jag från Etsy. För er som är sugna så skulle jag absolut rekommendera att kolla Etsy, finns en hel del att välja mellan. Annars har ja även tagit fram mina favorit chokers här nedan:

If you follow my snapchat you’re probably aware of my choker obsession… I really really love chokers and I think it’s the perfect detail for all of my outfits. This choker I got at the flea market here in L.A and my other choker I ordered from Etsy. If you are looking for a choker I would definitely recommend Etsy, they got plenty of different ones for a good price. I also collected all of my favorite chokers from different webshops down below, I hope you like it: 

Na-kd – here & here
Madlady – here
River Island – here
Urban Outfitters – here & here

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Länka de från etzy ??