ASOS SPRING MUST HAVES

BeFunky Collage

BeFunky Collage1asos

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Jag känner mig verkligen så klar med vinter just nu och kan inte vänta tills våren och sommaren börjar. Det är verkligen så kul att se vårkollektionerna i butikerna och det gör mig så himla inspirerad. Som många av er säkert vet så är Asos en favorit hos mig och de har verkligen fått in så mycket fint. Jag valde ut några favoriter som jag ville dela med mig av till er. Denna vår vill jag klä mig i fina blusar med volang detaljer, mycket ljusa plagg, och enkelt som alltid. Jag hoppas att ni alla hittar något som ni gillar! x

I’m totally over winter and all I can think about is spring and summer. I think it’s a lot of fun to see the spring collection hit the stores and it gets me so inspired. As you all probably know, Asos is one of my favorite web-shops and they got some amazing stuff. I picked out some of my favorites that I would love to share with you. This spring I’m in love with ruffles, a light color palette, and simple pieces (as always).. I hope you all find something that you like! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Kan du inte göra ett stort inlägg om hur du kommer att klä dig i vår! Du är största inspiratören för mig. Kram