LEVIS 501

BeFunky Collage

Shorts from Levis (vintage) / Shirt from Rut & Circle (link) / Shoes from Topshop / Bag from Gucci

Shoppade de perfekta vintage levis shortsen häromdagen, de sitter som en smäck och är verkligen så snygga. Jag har faktiskt inte haft ett enda par shorts i min garderob, hur galet är inte det? Men nu har jag dessa och vill även hitta ett par i blå denim. Annars då, mina vänner åkte hem igår och idag kommer äntligen min älskling tillbaka. Vi har inte setts på två veckor så det ska bli så härligt att få lite tid tillsammans igen. Prioritet nummer 1 för oss är att försöka hitta ett ställe där vi ska ha vårt bröllop vilket inte har vart det lättaste, mer om det senare! Skulle även bli så glad om ni kunde lämna lite kommentarer, det har vart så himla tyst på senaste. Jag uppskattar alltid att höra era åsikter och er respons. Puss! 🙂

I found the perfect vintage levis cutoffs the other day, the fit is perfect for me and I just love them. I actually haven’t had a single pair of shorts in my closet, isn’t that kind of crazy? haha. Now when I got these ones I can’t wait to get a pair in blue as well. Anyhow, my friends left yesterday and my love gets back today. I haven’t seen him for two weeks so I’m so excited and I can’t wait for us to spend some time together. Our priority number 1 is to find a place where we can have our wedding, which has been harder then expected, more about that later. It would really make my day if you guys could leave some comments here, I just feel like it has been so quiet the last days. I always appreciate hearing your opinions and feedback 🙂 


BeFunky Collage0W1A4587

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer

 1. Jag kommenterar gärna, men det är trist när man undrar något och inte får svar… Fina bilder! Kram

 2. Hi Just wanted you to know that you are my favorite fashion blogger! And wish you a beautiful wedding!

 3. Jag läser varje dag och älskar din blogg! Tack för inspirationen <3

 4. Moa | hobbyfotograf

  Du passar galet bra i chokers!

  moahakansdotter.vione.se

  1. åå tack så mycket, älskar dom! x

 5. Väntar fortfarande på svaren från frågestunden! kram

 6. Gabriella

  Hej! Så fin blogg! 😀 Fråga – ser du ofta kändisar? Såfall vilka har du sett? 😀

  1. Hej!
   Tack så mycket. Nej, jag ser faktiskt inte kändisar så ofta.. Ibland händer det absolut men inte så ofta som man kanske kan tro. De mest kända som jag har sett är Rihanna och Leonardo Dicpari 🙂

 7. Tips på vår och sommarskor? 🙂

 8. Älskar din blogg❤️Kram

 9. Jättesnygg outfit!

 10. Hej, älskar din blogg och hade tyckt det var kul om du la upp lite fler inlägg om dagen! Ofta händer det att man går in utan att något uppdaterats.. Vilket är synd för bloggen är ju för övrigt jättefin 🙂

  1. Hej, tack så mycket 🙂
   Ja jag förstår, men ibland hinner jag helt enkelt inte med. Men ska absolut försöka att uppdatera så mycket som möjligt. Kram!

 11. supersnygg outfit!

 12. Linnea Stenberg

  Jag undrar vad du fotar med för kamera och objektiv, har för mig att du skrivit det tidigare men hittar inte vart? Kram