ALL IN THE DETAILS

Processed with VSCOcam with a5 preset

Croptop from Delacy (here) / Choker similar (here) / Necklace from NA-KD (here) / Denim from Asos

Hade gärna haft detta på mig igår men eftersom vädret har vart lite konstigt de senaste dagarna så fick det bli en tjockare tröja. Vaknade upp igår av muller från åskan och kunde inte somna om eftersom det kändes som det blixtrade in i vårt hus haha. Jag hoppas att vädret kommer bli lite bättre snart så jag kan njuta av min sista tid här i L.A! Denna topp är ny i garderoben och jag gillar den verkligen. Jag har sedan tidigare en klänning från Delacy som jag använt flitigt, alla deras plagg är verkligen så sköna. Jag la till mina favoritsmycken och tyckte att det blev riktigt fint tillsammans, tänk vad lite smycken kan göra. Nu ska jag laga lite frukost, vi hörs senare! x
I wish I could say that this was yesterdays outfit, but because of the weird weather it was way too cold, and I had to wear a sweater. Yesterday I woke up from the thunder and I couldn’t fall asleep again because it literally felt like the lightning was hitting out house. I really hope that this will fade away so I can get better weather before I leave L.A! Anyway, this top is new and I really like it. I already own a dress from the same brand and I must say that they make the most comfortable clothing. I paired the top with some of my favorite jewelry and I think it turned out great, the details can really make a big difference. Ok, now I’m gonna make som breakfast. Talk more later! x
           

IMG_3014

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. http://isabyl.devote.se

    Men ÄLSKAR halsbandet <3

    1. Tack så mycket! 🙂