5 WAYS TO WEAR: BOMBER JACKET

bomberjacket

WITH DENIM
Eftersom att jag är besatt av denim så blir detta mina favorit. Bomber + denim går verkligen så bra ihop och ger en avslappnad vardags look. All typ av denim fungerar, mom modellen eller vanliga stuprörs-modellen. Matcha gärna med ett par sneakers!
This is my favorite since I’m still obsessing over denim. Bomber + denim is the perfect combination and gives you that relaxed everyday kind a look.  Any denim would work, the mom denim or the regular slim fitted denim. Wear this look with a pair of sneakers!

bomberjacket1

WITH A SKIRT
Bomber tillsammans med en kjol fungerar perfekt för vår och sommar. En kjol tillsammans med klackar kan ibland bli lite för uppklätt, men tillsammans med en bomber så får du den perfekta, lite roligare outfiten. Jag kommer definitivt att testa något liknande så snart som möjligt.
Bomber paired with a skirt works perfect for spring and summer. A skirt with heels can sometimes get a little bit too ”dressy” for me, but the bomber is perfect because it will make the outfit more casual. I will definitely wear something like this asap. 

bomberjacket2

WITH BLACK JEANS
Svarta jeans vilket nog de flesta har i sin garderob fungerar så bra tillsammans med bombern. Man kan man matcha med en vit blus och ett par boots för en lite coolare look eller med kostymbyxor, svart topp och klackar för en lite mer uppklädd look. Det finns oändliga möjligheter!
Black jeans is something that most people have in their closet and it goes very well with the bomber. For a cool more casual look I would pair it with a white blouse and boots. For a more dressed up look I would pair it with a black top and a pair of heels! There are endless possibilities.  

bomberjacket3

WITH A DRESS
Jag älskar idén av bomber jackan tillsammans med en klänning. Dina klänningarna kommer fungera perfekt till vardags med en bomber jacka över axlarna. Detta fungerar på våren, sommaren och hösten. Tänk er en stickad klänning med ett par boots och en bomber jacka på det, perfekta höstoutfiten!
I love the idea of bomber + dress, it makes it possible to wear you dresses for a everyday look. This combination could work for spring, summer and fall. The perfect fall look would be the bomber on top of a maxi knitted dress with boots.

BeFunky Collage

WITH LEATHER
Denna kombination är så perfekt. Du kommer att se riktigt badass ut med en bomber matchat med läder byxor eller kjol. Var inte rädd för att mixa och matcha med olika material, det kommer bara att göra din outfit mer intressant!
This combination is just perfect. You will look really badass with a bomber paired with leather pants or a skirt. There are so many ways to wear these two together and don’t be afraid to mix and match with different materials. It will only make your outfit look more interesting! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Med klänning är favoriten för mig!