FINDING OUR WEDDING VENUE

0W1A6903

Jag har lovat att ta med er på min bröllopsplanering och dela med mig av mina tankar till er. Än så länge så är vi fortfarande i början av planeringen och letar för fullt efter det perfekta stället för vårt bröllop. Vi har inte satt ett datum än men det kommer att ske i Augusti/September 2017. Det är ett tag kvar tills dess men eftersom jag verkligen vill ha allt perfekt så är det hög tid att börja kolla runt och planera. Jag vill även tillägga att jag har skapat en ny kategori på bloggen ”Wedding” där jag kommer att lägga upp alla inlägg relaterade till bröllopet.

Ändå sedan vi förlovade oss den 10:e augusti 2015 så har jag letat efter det perfekt stället att ha vårt bröllop på. Det har verkligen inte vart lätt att hitta något som uppfyller alla våra krav, vi kommer att vara ca 150 pers och vi vill ha något med wow factor. Jag har letat på Pinterest och google och har bara hittat ett ställe här i Kalifornien som fått mig intresserad. Då måste jag även tillägga att jag är extremt kräsen och nöjer mig inte förens jag får den där speciella känslan.

Igår bestämde vi oss för att besöka det stället som vi var intresserade av. Stället är en vingård som ligger i Malibu som för övrigt är ett av mina favoritställen här i Cali. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig eftersom att jag vet att bilder kan skilja sig mycket från verklighet. Men så var inte fallet denna gången, stället var verkligen så fantastiskt, bättre än på bild. Det kändes verkligen som om det kunde vara stället för oss! Alla bilder i detta inlägg tog jag på vårt besök igår.. På denna helikopter platta skulle man kunna ha ceremonin.

Vi har dock under de senaste dagarna funderat och pratat om att hyra ett slott/chateau i Frankrike. Jag älskar verkligen den europeiska stilen och den lite rustika känslan. De franska slotten är verkligen otroligt vackra och där kommer vi verkligen få den wow faktorn som vi är ute efter. Däremot kommer det att bli en mycket större process och utmaning att ha bröllopet utanför USA men man gifter sig bara en gång. Så nu håller jag på att letar efter de perfekta slottet och sen får vi känna efter vad som känns bäst för oss.

0W1A69080W1A6927

I promised to bring all of you on my wedding journey and share all of my thoughts with you. So far we are in the beginning of this big process and are still searching for the perfect venue. We do not have a date set but we are thinking august/september 2017. It’s a while until that day but since I want everything to be perfect it’s definitely time to start planning and looking. I also wanted to tell you guys that I created a category here on my blog called ”wedding” where I will put all of my wedding related posts.

I have been searching everywhere to find a venue that will fit everything that we are looking for. We will probably have around 150 guests and I want a location that will really bring that wow factor. I have been searching on google and Pinterest and I do actually believe that I’ve seen every wedding venue in California. So far it’s only been one place that really got me interested and also matched all of our requirements. I need to add that I’m extremely picky and I won’t settle until I get that ”special moment”. Yesterday we decided to go and visit and take a look at that one place that we were lucky to find. 

The venue is actually a vineyard located in Malibu which is one of my favorite areas here in Cali, it’s really beautiful and it’s known for the amazing view. I didn’t really know what to expect, it looked amazing from the pictures that I’ve seen but I know that reality will sometimes be different. That wasn’t the case this time, the place was even more magical in real life compared to the pictures and I did really feel like this place could be it. 

The other alternative that we have been talking about is to rent a chateau in France. To be honest, I do really prefer the european style and the rustic feel. The french chateaux are really beautiful and it will be like a real fairytale wedding. On the other side, this alternative will probably require a lot more work and planning, but I mean you only get married once. So now we will just have to think about this for a while and talk and figure out what we really want. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

  1. Det ser helt underbart vackert ut! Dock, gällande Frankrike, måste minst 1 av brudparet vara bosatt där (i den specifika staden/kommunen) för att få vigas där. Men då går det ju iof att gifta sig borgerligt/officiellt i t.ex USA och sedan ha själva ceremonin i Frankrike eller att gifta sig på Svenska ambassaden går ju också annars.. 🙂 Kram!

  2. Omg! Har alltid älskat dedär huset i Malibu! De är ju med i baksmällan del 3 (haha), 90210 och andra filmer och tv-serier. Ser väldigt fint ut. Att gifta sig på ett slott är ju också helt otroligt. Gud så avundsjuk jag blir men samtidigt ska de blir så roligt att se va bi bestämmer er för och hur slutresultatet blir 🙂 grattis till er!

  3. Cassandra

    Åhhhh, så vackert! Ser bekant ut dock.. Är inte detta huset i Baksmällan 3?

    1. Jo det är de! ?

    2. Hahaha.. ja det var det tydligen 🙂

  4. […] Eftersom att vi gifter oss nästa år så har bröllopet känts väldigt avlägset för mig.. Det är inte förens nu som det faktiskt börjar kännas som om att det faktiskt kommer att hända. Jag lovade er att dela med mig av denna process och jag kan även tänka mig att det kommer vara kul för mig att kolla tillbaka på detta i framtiden. Så har ni missat mitt första bröllopsinlägg så kan ni hitta det här. […]