TRENCH

0W1A1354

Trenchcoat and blouse from Black Swan / Shoes from Urban Outfitters / Bag from Ysl

Denna outfit hade jag på mig häromdagen, älskar denna trench, färgen är verkligen on point. Satsade på guldiga detaljer eftersom att jag tyckte det gick så bra ihop med resten av färgerna i denna outfit. Vad tycker ni? Jag skulle säga att det är en klassisk, enkel outfit som alltid fungerar. Idag har vi vart och i Malibu och kollat på ett ställe där vi kanske kommer att ha vårt bröllop, det var verkligen fantastiskt fint. Ska visa lite bilder och berätta mer om det senare, kika in då! x

I wore this outfit the other day and I really like this trench, the color is just perfect. I went with gold detail since it really complemented the other colors in the outfit. What do you guys think? This is in my opinion such a classic and simple outfit that always will work. Anyhow, today we have been in Malibu looking at this place where we might have our wedding. It was so amazing and I’m gonna show you some pictures later!  x

BeFunky Collage0W1A1633

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Moa | hobbyfotograf

  Super härlig och vårig outfit! Önskar våren kunde komma till Sverige nu också 🙂

  moahakansdotter.vione.se

  1. Tack så mycket, ja den kommer nog snart! 🙂

 2. Maria Marques

  You look perfect!!

  Love, Marie Roget

 3. Vart är dina halsband ifrån, de som är halvmåneformade? 🙂 sååå snyggg!!!!!

  1. De kommer från na-kd 🙂