FRAYED HEM DENIM

0W1A6285

Denim from Sneakpeek / Shirt from Rut & Circle (here) / Bag from Saint Laurent / Loafers from Urban Outfitters

Jag är verkligen besatt av de här jeansen, dom är så snygga att jag dör. Jag har redan tusen ideér på hur jag vill matcha dessa i vår och sommar. Då jag är tillbaka i Sverige om några veckor så blir det tillsammans med stickat och ett par boots. Känner på mig att ni kommer att få se mycket av dessa jeans i framtiden haha. Annars hoppas jag att allt är bra med er, vi har haft en lång men härlig dag och kom precis hem från bion. Vi kollade på en ny film som hette 10 Cloverfield Lane, den var bra men lite smått läskig haha. Jag sett verkligen spänd hela filmen och kunde inte andas ut förens jag kom ut ur salongen… Jag skulle i alla fall rekommendera den! Puss

I’m obsessed with these jeans , I love them so much! I already got thousands of idéas on how to wear them in the future. When I’m back in Sweden I will pair these with boots and a knitted sweater. Anyway, I hope you are doing well, I had a long day and I just got back from the movies. We watched a new movie called 10 Cloverfield Lane and it was great but kind of scary hah. I was so seriously so scared and couldn’t relax until I was out and the movie was over. Anyway, I would definitely recommend it! x

fringed-denim0W1A6293

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Hej! 🙂

  Vart kan man köpa Sneekpeak jeans? 🙂

  Älskar din blogg<3
  Kram!

  1. Hej!

   Jag köpte mina på en sida som heter gojane.com
   Så random men jeansen var verkligen så snygga.
   Tack så jättemycket <3
   KRAM

   1. Tack så mycket för svaret!

    Är jeansen normala i storlek?

    Kram<3

   2. Jag brukar ha 25 i jeansstorlek, men det ser ut som den minsta storleken som finns kvar är 26. Tror du det skulle funka? VIlken storlek tog du?

    Kram!

   3. Jag tror 25 finns inne på hemsidan nu.. Jag tog storlek 24 och de sitter bra på mig.. annars tror jag att 26 kommer fungera för dig också 🙂
    Kram

 2. Hej försökte göra Chia Puddingen som du sa, men de kändes mer som en soppa med chia frön än typ pudding? Jag hade almond milk och blandade i chiafrön, ska de vara sådär löst eller brukar din bli mer puddingaktig? häller ja för lite chia kanske?

  1. Hej!

   Vad konstigt.. Min brukar bli som pudding, testa ta lite mindre mjöl eller mer chiafrön.. 🙂 Hoppas du får till det! Kram

 3. Carolina

  Har du något under din skjorta? Tyckte min va lite för mkt genomskinlig

  1. Nej använder en bh i nude färg 🙂