PINK SWEATER

0W1A8128

Sweater from Brandy Melville / Denim from Asos / Bag from Gucci / Shoes from H&M

Säg hej till min nya favorittröja, denna mjuka härliga har jag i princip haft på mig varje dag sen jag köpte den. Jag tycker att den ljusrosa pastell färgen är magisk och den fungerar perfekt inför våren. Matchade met mina nya gyllene skor som jag klickade hem häromdagen. Dessa skor kan verkligen göra en hel outfit, ni borde ta och spana in dom! 🙂 Nu ska jag sätta mig i solen ett tag innan jag ska på lunch i West Hollywood, glöm inte att ni kan följa med på min snapchat @akerstroms.

Say hello to my new favorite sweater, I’ve been wearing this soft amazing thing ever singe I got it. I really think that this soft blush pink color is perfect and it will be so great for spring. I wore it with my golden shoes that I also bought recently. These shoes can really make the whole outfit more interesting, you should check them out! 🙂  Now I’m gonna enjoy some time in the sun before I’m heading to West Hollywood for lunch. Don’t forget that you can follow me on snapchat @akerstroms. 

BeFunky Collage0W1A8132

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Maria Marques

    The sweater is so perfect!

    Love, Marie Roget