HOW I EDIT MY INSTAGRAM PICTURES

beforeafter

Jag har flera gånger fått frågor om hur jag redigerar mina Instagram bilder, så jag tänkte att jag kunde visa er det. Jag har två olika appar som jag brukar använda mig då jag redigerar min bilder. Ibland använder jag en av dom men ibland blir det båda två. Här över kan ni se en före och efter bild på hur jag redigerade min senaste Instagram bild.

I got some questions on how I edit my Instagram pictures, so I thought I would answer it here. I have two editing apps on my phone that I use frequently. Sometimes I use both or sometimes just one of them depending on the picture that I’m editing. Above you can find a before and after picture on my latest Instagram picture. 

vsco

VSCO är min absoluta favorit och jag kan inte lägga upp en Instagram bild utan att använda mig av denna app. Mina favorit filter är A serien, F2 och HB1 och 2. Jag tycker verkligen att bilderna blir tusen gånger finare efter att jag har redigerat dom.
VSCO is my favorite and I can’t post a single Instagram picture without using this app. My favorite filters are the A series, F2, HB1 and 2. I really think that my pictures look a thousands times better after the editing. 

BeFunky Collage

Pomelo är en ny favorit som jag redan älskar, hittade den för några veckor sedan och använder appen nästan varje dag. Det liknar VSCO men har lite annorlunda filter och edits som man kan använda sig av. Jag gillar hur man kan förbättra bilderna genom att ändra ljusstyrka, skuggors osv.
Pomelo is a new find that I already love, I found it a couple of weeks ago and I use it almost everyday. It’s similar to VSCO but it has some different filters and edits that you can use. I like the way you can enhance the picture and make them brighter and the shadows darker. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Gu va grymma tips, gillar också de vsco-filterna! 🙂

  2. Moa Håkansdotter

    Kul att du visade hur du redigerar dina bilder 🙂

    moahakansdotter.vione.se

  3. Åh tack för inlägget! Har undrat längre hur man redigerar sina bilder i den stilen.