NOBU MALIBU

0W1A8617

Häromdagen så åkte vi iväg till Malibu för att äta lunch på en av våra favoriter, Nobu. Vi har vart här förut och Nobu finns ju lite här och var i Usa. Ni kanske minns det från Bahamas i julas då vi åt på Nobu nästan varje kväll haha. Det var precis lika gott som vanligt,  vi beställde bland annat in new style sashimi som är så god, det blev även spicy tuna crispy rice som ni måste testa. Så gott! Eftersom vi var där under lunchen så låg solen mitt på och bilderna gör verkligen ingen rättvisa. Men ska inte klaga, att få äta sushi i Malibu med skinande sol och min älskling, det är inte helt fel de!  🙂

We went to Malibu the other day to eat lunch at one of our favorites, Nobu. We have been to this location before but there are plenty of other locations here in the US. Maybe you guys remember it from Bahamas when we ate at Nobu almost every night haha. Anyhow, it was just as good as always and we ordered the new style sashimi and the spicy tuna crispy rice that you got to try. Since we were there during lunch the sun was shining and the pictures didn’t turn out that great..  x

0W1A85520W1A85430W1A8636

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Kimberly

    Det var inte en dålig utsikt!

  2. Maria Marques

    Perfect spot!

    Love, Marie Roget

  3. vart kommer din blus ifrån?? så fin